PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Noi, S.C. BEST STORE SOLUTIONS S.R.L., dorim sa-ti multumim pentru ca esti clientul nostru si pentru interesul si increderea pe care ne-o acorzi atunci cand ne trasmiti datele tale cu caracter personal.

In continuare vei gasi informatii referitoare la datele personale pe care le colectam, cum si la ce le folosim, cum le pastram si care este nivelul tau de control in raport cu datele tale cu caracter personal.

 

    •       Cine suntem si cum ne poti contacta

Noi suntem S.C. BEST STORE SOLUTIONS S.R.L., societate cu raspundere limitata, cu sediul social in Bucuresti, str Virgil Madgearu, nr 3

 

Pentru orice nemalurire, sugestie, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email datepersonale@bestore.ro

    •       Datele pe care le colectam

Pentru plasarea unei comenzi pe www.bestore.rosau prin intermediul departamentului nostru de vanzari ne sunt necesare urmatoarele date din partea ta

    •       Nume, prenume

    •       Adresa de livrare / facturare

    •       Adresa de email

    •       Numar de telefon

    •       Detalii de factura si plata

    •       Denumire comerciala a societatii pe care o reprezentati

 

 

(3)De ce ne sunt necesare datele cu caracter personal

Datele tale vor fi utilizate pentru a-ti oferi urmatoarele servicii.

Comenzi online

    •       Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate

    •       E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a-ti confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii tale

    •       Numar de telefon – te vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor tale

    •       Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate

    •       Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a-ti emite factura fiscala

Functionarea site-ului Bestore (www.bestore.ro)

    •       Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet

    •       Informatii cont Bestore  – informatiile tale vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a permite vânzatorilor nostri si site-ului www.bestore.ro  sa va ofere o experienta personalizata

 

Consimtamantul tau ne va fi necesar si pentru a-ti transmite newslettere. Informatiile de care avem nevoie sunt

    •       E-mail – avem nevoie de aceasta informatie pentru a-ti putea transmite newsletterul

 

Comportament online

    •       Datele tale personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies.Te rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Confidentialitate

 

Datele tale personale sunt prelucrate in cadrul companiei S.C. BEST STORE SOLUTIONS S.R.L. situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor are loc in serverul nostru gazduit de catre compania care se afla in Romania. Datele personale pentru newsletter vor fi incarcate in Mailchimp, care va actiona ca un imputernicit pentru Bestore. Mailchimp opereaza livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

 

    •       Fan curier, Urgent-Cargus si diverse firme de curierat indicate de catre clienti

    •       Furnizori servicii de transport

 

 

(4)Dreptul de a retragere a consimtamantului

 

Ai dreptul oricand sa-ti retragi consimtamantul. Poti face aceasta trimitand un email in acest sens la adresa datepersonale@bestore.ro. Cand ti-ai retras consimtamantul, S.C. BEST STORE SOLUTIONS S.R.L..  nu iti va mai putea transmite informatii pe baza consimtamantului tau.

 

(5)Perioada de stocare a datelor

Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pâna când ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

 

Pentru prelucrarile de date in baza consimtamantului, vom pastra datele tale pana cand iti vei retrage consimtamantul. Este posibil sa te rugam din cand in cand, dar nu mai des de o data pe an, sa ne reacorzi consimtamantul, pentru a fi siguri ca mai esti interesat de activitatea noastra si ca datele tale sunt corecte.

 

 

Pentru retragerea consimtamantului, trimite un mesaj in acest sens pe adresa datepersonale@bestore.ro.

 

 

Pentru comenzile efectuate, datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

 

 

(6)Destinatarii datelor

 

Datele tale raman in permanenta la noi. Nu vindem, transmitem sau cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing.

 

(7)Drepturile tale in relatie cu datele pe care ni le-ai pus la dispozitie

 

    •       Pentru ca ne-ai acordat consimtamantul, este datoria noastra sa te informam ca ai urmatoarele drepturi, pe care le poti exercita oricand trimitand un email la adresa datepersonale@bestore.ro. Te asiguram ca vom raspunde la oricare din cererile tale, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

 

    •       Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

 

    •       Dreptul la rectificare se refera la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.

 

    •       Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal.

 

    •       Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam corectitudinea lor.

 

    •       Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele tale intr-un format structurat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator.

 

(8) Dreptul de a depune o plangere

In situatia putin probabila ca nu reusim sa raspundem cererilor tale, ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://datepersonale.ro/, si de asemenea ai dreptul la o cale de atac judiciara.

9) Transferul catre o tara terta

Datele tale nu sunt transferate in afara Romaniei.

(10) Interesele legitime urmarite

Datele pe care ni le-ai dat nu sunt prelucrate in baza unui interes legitim al S.C. BEST STORE SOLUTIONS S.R.L. sau al unei terte parti.

(11) Daca este o obligatie contractuala sau legala, consecintele nerespectarii obligatiilor

Clarificam faptul ca furnizarea de date cu caracter personal este ceruta partial de lege (de ex. reglementari fiscale) sau poate rezulta si din dispozitii contractuale (de exemplu, informatii privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar sa se incheie un contract conform caruia persoana vizata ne furnizeaza date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizata este, de exemplu, obligata sa ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastra semneaza un contract cu el sau ea.

(12) Daca exista un proces decizional automat

Nu efectuam niciun fel de operatiuni de prelucrare automata sau profilare pe baza datelor pe care ni le-ai pus la dispozitie.

(13) Datele de contact ale Responsabilului cu Protectia Datelor (RPD)

In acest moment, conform Regulamentului (EU) 2016/679 (“GDPR”), nu avem obligatia de a angaja un RPD in sensul art. 37 din GDPR.

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email datepersonale@bestore.ro.

(14) Securitatea datelor

Siguranta datelor tale este una dintre prioritatile noastre. Folosim o combinatie de controale tehnice (IT), administrative si fizice pentru ca datele tale sa fie in siguranta. Cu toate acestea nicio metoda de transmitere, prelucrare sau stocare a datelor nu este complet sigura. Daca ai orice subiect sau ingrijorare legata de securitatea datelor tale, te rugam sa ne contactezi imediat pe adresa datepersonale@bestore.ro

(15) Politicile in relatie cu copii

Suntem extrem de preocupati despre tot ceea ce inseamna prelucrarea in siguranta a datelor personale ale copiilor. In acest sens, nu prelucram date personale pentru copii sub 16 ani pe baza de consimtamant.

 


Accept

Acest website utilizeaza cookie-uri pentru a beneficia de servicii esentiale si functionalitate pe acest site si pentru a colecta date despre cum utilizeaza utilizatorii acest site. Prin selectarea Accept, va exprimati acordul de utilizare a acestor instrumente pentru noutati, analiza si suport. Pentru mai multe informatii va rugam consultati Politica de Confidentialitate